Tuesday, 22 July 2014

Pemilik ONEXOX (100% Bumiputra Islam, Syariah)ONEXOX adalah produk dari syarikat One Telco Sdn Bhd yang merupakan syarikat subsidiari XOX dan di bawah CELCOM. Orang yang bertanggungjawab, bertungkus lumus menaikkan nama syarikat dan berusaha untuk menjalankan perniagaan berlandaskan syariah dengan tiada cas yang tersembunyi ialah Encik Arie Sham.

Beliau sangat merendah diri dan sentiasa berusaha menjaga kebajikan pekerja dan setiap pelanggan yang menggunakan servis ONEXOX. Setiap perkhidmatan dijaga dan sentiasa kompetitif dengan syarikat telco lain. Plan yang dipasarkan ONEXOX adalah antara yang termurah dengan setiap duit yang dikeluarkan untuk melanggan servis ini dijaga tanpa ada cas-cas tersembunyi. Cas yang tersembunyi dianggap satu penganiayaan kepada pengguna untuk servis yang tak digunakan tetapi pengguna terpaksa bayar lebih.

Penat jerih sejarah En Arie Sham dalam membangunkan syarikat ONEXOX ada dicatat dalam blog beliau http://www.ariesham.com/ dan boleh ikuti twitter beliau di https://twitter.com/ariesham/.

OUT THERE WE ARE ONE
1 comment:

  1. alhamdullillah saya dah guna, yang terbaik jika syariah Islam diikuti, tahniah bos

    ReplyDelete